De nieuwe manier van wereldreizen

Jeaaaaj, het is weer tijd voor een filmpje. In de afgelopen maanden hebben we India, Vietnam en Thailand bezocht! Voordat we verder gaan naar de volgende bestemming, neem ik jullie, in een filmpje, nog even mee naar “de nieuwe manier van wereldreizen”.
Hope you like it!

De nieuwe manier van wereldreizen

Een wereldreis is voor vele een grote droom. De vluchten worden steeds goedkoper en het is steeds makkelijker om de wereld over te reizen. Maar toch, kost het aan de eindstreep aardig wat geld. Naast dat het geld kost, heb je misschien helemaal geen tijd voor een wereldreis omdat je niet genoeg vakantiedagen hebt, of gewoon niet weg kan door omstandigheden. Er zijn zoveel redenen waarom vele mensen niet op wereldreis gaan, maar er stiekem altijd over dromen. Ik vind dat je je dromen werkelijkheid moet laten worden en heb daarom een gratis wereldreis concept opgezet, genaamd “De Wereldpadvinders”. Jij en ik blijven allebei lekker thuis maar reizen wel de hele wereld over!

In onderstaand filmpje kun je zien hoe het gratis wereldreis concept werkt.

 

Wellicht kende je het wereldreis concept al! Ik wilde het toch nog graag met jullie delen omdat ik de afgelopen blogs over mijn eigen reiservaring heb verteld! Ik kan absoluut niet fulltime reizen, dus we gaan nu lekker weer digitaal op pad en de wereld verkennen.

Donderdag maak ik onze nieuwe wereldreis bestemming bekend! ❤
Stay tuned!

Liefs,

Iris


Reis mee door je aan te melden via de homepage, like ons op Facebook of volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven ❤


 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s