Surprise Surprise; een winactie!

Oepsie!! Vorige week had ik beloofd om afgelopen zondag de surprise bekend te maken. Nou heb ik dat absoluut gedaan op Facebook en Instagram, maar ben ik helemaal vergeten om een blog te posten, dus bij deze mijn oprechte excuses ❤ MAAR IK HEB IETS LEUKS VOOR JULLIE!!

De winactie

Jaaaaaa! Ik heb twee fantastische souvenirs meegenomen uit Thailand en Vietnam, want ik kon jullie niet met lege handen thuis laten zitten. Jij kunt één van de twee winnen!
Maar wat zijn de prijzen?

Winactie De Wereldpadvinders

Prijs #1 – De handgemaakte Vietnamese lantaarn

De eerste prijs is de handgemaakte Vietnamese lantaarn. Ik heb deze lantaarn gekocht in “the city of laterns”, of te wel Hoi An (Vietnam)! Ik wilde er natuurlijk eentje scoren voor jullie en dan wel in het rood! Een rode lantaarn schijnt belangrijk te zijn in de Vietnamese cultuur. Daarom zijn ook veel Vietnamese tempels met rode lantaarns versierd. Men zegt dat het staat voor rijkdom.

Prijs #2 – Maneki Neko / De wenkende kat

De tweede prijs is de wenkende kat, of terwijl de Maneki Neko. Ik heb het beeldje gekocht op een markt in Chiang Mai, Thailand. Het kattenbeeldje werkt op een batterij, waardoor het 24/7 zwaait. In veel Aziatische landen brengt dit geluk omdat een kat 9 levens heeft! Zoals je ziet, trekt het ook katten aan!

Wat moet je doen?

De grote vraag is uiteraard, wat moet je doen? De actie loopt via Facebook. Klik op deze link om naar De Wereldpadvinders Facebook page te gaan! Daar staan alle spelregels uitgelegd! Reageer snel want je hebt nog maar even!!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs,
Iris


Coming soon… 
Onze nieuwe wereldreisbestemming staat weer bijna voor de deur!
Stay tuned ❤ 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s